Ronda cipő 160 ezerért

A New York-iak megőrülnek az alábbi nagyon ronda Prada cipőért. Első ránézésre, a cipőről az jut az ember eszébe, hogy a valószínűleg magasít, anélkül, hogy kényelmetlen lenne. Ez általában vonzó tulajdonság szokott lenni, na de ilyen áron? A elképesztő kinézésű lábbeli egyenesen a milánói divathétről érkezett, és 800 dollárba kerül.

prada450

A cipő a klasszikusan elegáns, oxfordinak nevezett bőr felső részből, ízléses spárgatalpból, és egy gumi, settenkedő talpból áll.

Az olasz divatház egy kisebb mennyiséget szállított az Egyesült Államokba múlt hónapban, és az összes cipő pillanatok alatt elkelt. A hatalmas érdeklődés miatt a következő bohóccipő-szállítmányból a New Yorkiak csak akkor kaphatnak, ha föliratkoznak a hosszú várólisták egyikére.

prada451

A tagbaszakadt lábbelit, amit férfi és női modellek is viselték Milánóban, egy magára valamit is adó New York-i divatmániás sem hagyhat ki. A Fashionista.com szerzője, Lauren Sherman a következőképpen foglalta össze a jelenséget: „Az nem számít, hogy ronda és egyáltalán nem szexi, mert ez egy Prada cipő. A Prada meg arról híres, hogy bomlasztóan szexi, így ez már a geek divat része. Az emberek egyszerűen megőrülnek ezért a holdjáró cipőért.”

Oszd meg másokkal is!
Mustra