Tésztaszűrőként is használható Nagy-Britannia legnagyobb melltartója

Nemrég debütált a Bravissimo fehérneműgyártó-cég legnagyobb kosárméretű melltartója, ami több színben is kapható. Míg korábban a KK kosárméret volt a maximum, úgy tűnik, hogy most már az L-es darabokra is nő a kereslet, ezért is döntött úgy a cég, hogy ezentúl ilyen méretet is árulnak majd.

A Bravissimo szóvivője megerősítette, hogy a nők 70-80 százaléka nem tudja a helyes melltartóméretét, pedig a megfelelő fehérnemű nagyon sokat segíthet, jobban érezzük magunkat a bőrünkben, csinosabban nézünk ki, stb. „A kutatásaink szerint a nők negyven százalékának D vagy annál nagyobb kosárméretű darabokat kellene hordania, még akkor is, ha erről nem is tudnak. Szerintünk az Egyesült Királyságban a 34E (magyar számozás szerint 75F) az átlagos méret” – tette hozzá a cég képviselője.

A Sun – egyesek szerint bizonyára érzéketlennek tartott - munkatársai az L-kosaras melltartó debütálásának örömére készítettek egy vicceskedő fotósorozatot arról, hogy eredeti feladata mellett még mire lehet használni a nagyméretű fehérneműt. A galériánkban megtekinthető képek alapján az ominózus darab igen jól hasznosítható a háztartásban, hiszen tárolhatunk benne gyümölcsöket, labdát, játékokat, csinálhatunk belőle övtáskát, fejfedőt, bevásárlótáskát, alkalmas tésztaszűrőnek, vagy a segítségével jó messzire ellőhetünk pár teniszlabdát. A szakértők szerint egyébként a nagy mell komoly fizikai és pszichikai megterhelést jelenthet a nők számára, és anyagiak tekintetében sincsenek könnyű helyzetben. Pár évvel ezelőtt a Busts 4 Justice (Mellek az Igazságért) nevű szervezet hevesen tiltakozott az ellen, hogy az extra nagyméretű melltartók többe kerültek a kisebbeknél a Marks and Spencer üzleteiben.

Oszd meg másokkal is!
Mustra