Gordon Ramsayből öreg nő lett

Gordon Ramsay 2009-ben és Gordon Ramsay 2011-ben
Gordon Ramsay 2009-ben és Gordon Ramsay 2011-ben

Ön szerint mi történt Ramseyvel?

  • Hajbeültetés + ráncfeltöltés 1638
  • Nem tudom 418
  • Benzin + lóallergia, ahogy mondja 415
  • Valami más 385

Gordon Ramsayt egy hónappal ezelőtt erősen felpüffedt arccal fotózták le, ráadásul nem sokkal azután, hogy kötéssel a fején távozott egy hajklinikáról, így hamar el is indultak a pletykák, hogy az ismert tévés szakács szépészeti beavatkozásokon járt. Ramsay akkor tagadta a dolgokat, néhány Costa Rica-i cápauszonykereskedőre és lóallergiájára hivatkozva. Ramsay karácsony előtt nem sokkal Costa Ricán forgatott az illegális cápauszony-kereskedelemről, és összetűzésbe került néhány, a kereskedelemben érdekelt bűnözővel.

"Benzint öntöttek a fejemre, végig a hajamra, rettentően begyulladt a fejbőröm. De hajhullást nem okozott. Karácsonykor két hétig Napában voltam a forgatás után, elmentem a gyerekeimmel lovagolni, és iszonyú allergiás lettem a lótól. Aztán ez ment rá a fejbőrproblémáimra. Szóval igazi hajrémálom volt" - nyilatkozta korábban Ramsey a bedagadt arcáról, bekötözött fejéről.

Ez persze nem állította le a pletykákat, a Daily Mail odáig jutott, hogy információik szerint Ramsay 30000 font (közel tízmillió forint) értékben végeztetett el magán néhány beavatkozást. Végül Ramseyt néhány nappal ezelőtt sikerült ismét lefotózni, amikor elkezdték a Pokol konyhája című műsora legújabb részeit forgatni. Az egyértelmű, hogy történt vele valami, mert úgy néz ki, mint egy klasszikus nagymama és Justin Bieber közös szerelemgyereke.

Mustra