Gordon Ramsayből öreg nő lett

Gordon Ramsay 2009-ben és Gordon Ramsay 2011-ben
Gordon Ramsay 2009-ben és Gordon Ramsay 2011-ben

Ön szerint mi történt Ramseyvel?

Gordon Ramsayt egy hónappal ezelőtt erősen felpüffedt arccal fotózták le, ráadásul nem sokkal azután, hogy kötéssel a fején távozott egy hajklinikáról, így hamar el is indultak a pletykák, hogy az ismert tévés szakács szépészeti beavatkozásokon járt. Ramsay akkor tagadta a dolgokat, néhány Costa Rica-i cápauszonykereskedőre és lóallergiájára hivatkozva. Ramsay karácsony előtt nem sokkal Costa Ricán forgatott az illegális cápauszony-kereskedelemről, és összetűzésbe került néhány, a kereskedelemben érdekelt bűnözővel.

"Benzint öntöttek a fejemre, végig a hajamra, rettentően begyulladt a fejbőröm. De hajhullást nem okozott. Karácsonykor két hétig Napában voltam a forgatás után, elmentem a gyerekeimmel lovagolni, és iszonyú allergiás lettem a lótól. Aztán ez ment rá a fejbőrproblémáimra. Szóval igazi hajrémálom volt" - nyilatkozta korábban Ramsey a bedagadt arcáról, bekötözött fejéről.

Ez persze nem állította le a pletykákat, a Daily Mail odáig jutott, hogy információik szerint Ramsay 30000 font (közel tízmillió forint) értékben végeztetett el magán néhány beavatkozást. Végül Ramseyt néhány nappal ezelőtt sikerült ismét lefotózni, amikor elkezdték a Pokol konyhája című műsora legújabb részeit forgatni. Az egyértelmű, hogy történt vele valami, mert úgy néz ki, mint egy klasszikus nagymama és Justin Bieber közös szerelemgyereke.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek