Al Pacino Don Quijoténak öltözött

Az Apafej, a Nő a baj, a Ne szórakozz Zohannal! és a Kellékfeleség című filmek rendezője, Dennis Dugan most olyan filmet rendez, amelyben az Adam Sandlertől megszokott humorhoz Al Pacino asszisztál. A Jack and Jill című vígjáték főszereplője Sandler lesz, de szerepel majd még benne mellette Al Pacino, Katie Holmes és a kosárlabdázó Shaquille O'Neal is.

A sztori szerint Sandler egy ikerpárt alakít, amelynek az egyik tagja a másikhoz költözik, és ez majd valószínűleg mindenféle komikus helyzetet teremt majd. A filmet most forgatják, és kaptunk is egy képet a forgatásról, amelyen Al Pacino látható, egészen fura sminkben, leginkább úgy néz ki, mint Don Quixote a mexikói festő, Octavio Ocampo festményén.

Ocampo úgy szokta jellemezni szürreális festményeit, hogy azok metamorfózison mennek keresztül, ahogy a néző nézi őket, mert egy kép több rétegben működik. A Don Quijotéról készült képén például elsőre Don Quijote fejét látjuk, de a képet alaposan szemlélve kivehetővé válik a lovon ülő Don Quijote, Sancho Panza, valamint a történet szempontjából fontos malom is. A festő honlapján találhat még néhányat az érdekes képekből.

Al Pacino és Ocampo Don Quijotéja
Al Pacino és Ocampo Don Quijotéja
Oszd meg másokkal is!
Mustra