Tom Ford szexi vagy Karl Lagerfeld para-divatvideója jobb?

Kié a jobb?

  • Tom Ford 126
  • Karl Lagerfeld 39
  • Nem tudom 25

Két ismert divattervezőnek is megjelent a napokban egy divatvideója, ráadásul teljesen más a két videó. Míg Tom Ford a 2011-es tavaszi/nyári darabjait egy barátságos, házi divatbemutatón keresztül mutatja be, ahol Terry Richardson fotózza a sokszor ruháikból kis híján kieső modelleket és celebeket (köztük pl. Julianne Moore-t vagy a göndör hajú Beyoncét), addig Karl Lagerfeld múzsája, Baptiste Giabiconi segítségével paráztat a Chanel új kollekciójában.

Lagerfeld videójában a Chanel új darabjait, amelyeket a tervező készített, egyszerre mutatják be próbababák, és próbababákat játszó modellek, hasonlóan Sophie Ellis-Bextor Get Over You című klipjéhez, azzal a különbséggel, hogy itt a nyomasztó hangulaté a főszerep. Giabiconitól egyébként nem idegen a műfaj, volt már ő Barbie mellett pózoló Ken egy fotósorozatban.

A vészjósló zene mellett biztos van valami üzenete Lagerfeld filmjének azon túl, hogy megtudhatjuk, milyen ügyesen állnak férfi és női modellek fapofával néhány műanyagbaba között.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.