Tom Ford szexi vagy Karl Lagerfeld para-divatvideója jobb?

Kié a jobb?

Két ismert divattervezőnek is megjelent a napokban egy divatvideója, ráadásul teljesen más a két videó. Míg Tom Ford a 2011-es tavaszi/nyári darabjait egy barátságos, házi divatbemutatón keresztül mutatja be, ahol Terry Richardson fotózza a sokszor ruháikból kis híján kieső modelleket és celebeket (köztük pl. Julianne Moore-t vagy a göndör hajú Beyoncét), addig Karl Lagerfeld múzsája, Baptiste Giabiconi segítségével paráztat a Chanel új kollekciójában.

Lagerfeld videójában a Chanel új darabjait, amelyeket a tervező készített, egyszerre mutatják be próbababák, és próbababákat játszó modellek, hasonlóan Sophie Ellis-Bextor Get Over You című klipjéhez, azzal a különbséggel, hogy itt a nyomasztó hangulaté a főszerep. Giabiconitól egyébként nem idegen a műfaj, volt már ő Barbie mellett pózoló Ken egy fotósorozatban.

A vészjósló zene mellett biztos van valami üzenete Lagerfeld filmjének azon túl, hogy megtudhatjuk, milyen ügyesen állnak férfi és női modellek fapofával néhány műanyagbaba között.

Oszd meg másokkal is!
Mustra