Dita Von Teese egyedül fésülködik és saját magát sminkeli

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

A sokak által divatikonnak tartott táncosnő nemsokára egy saját könyvvel jelentkezik, amelyben rengeteg, a külső megjelenéssel kapcsolatos tanács lesz. Dita Von Teese ízelítőképpen a Twitter-oldalán tett közzé egy olyan fotót, amely a könyvben is szerepel majd. A képhez mellékelt szöveg szerint a fotót Scott Nathan készítette, a sminkért és a frizuráért pedig maga a művésznő volt a felelős, aki azt is megosztotta a világgal, hogy valamikor 2011. közepe táján jelenik meg a szépségápolási kisokos.

A 38 éves híresség a BellaSugar munkatársának elárulta, hogy amikor valamilyen eseményre, fellépésre készül, vagy akár ami a hétköznapokat illeti, nem egy csapat stílustanácsadó segítségével alkotja meg külsejét, hanem saját maga felel mindenért. "Azt szeretném tudatosítani a fiatal nőkben, lehet, hogy a sztárok megjelenésén egy csapatnyi ember dolgozik, de ha valaki elhatározza magát, akkor megtanulhatja, hogyan csinálja meg mindezt saját kezűleg" - nyilatkozta Von Teese, aki szívesen megosztja szépségápolási tippjeit a rajongókkal, ha erre kérik.

Twitter-oldalán például elárulta, hogy a L'Oréal True Match alapozója a kedvence, akárcsak Chernek, és bizony nem egyszerű feladat megtalálni a megfelelő rúzst, ugyanis ő a mattabb termékeket kedveli, mostanában pedig minden csillog. "Szeretem a MAC-től a Ruby Woo rúzst" - írja a táncosnő, aki a Viva Glam márkájú rúzsok révén több millió dollárt segített összegyűjteni a kozmetikai cégnek, amely természetesen jótékony célokra ajánlotta fel az összeget. Marilyn Manson volt felesége azt is elmondta, korábban nagyon átlagos és unalmas külseje volt, soha nem érezte, hogy szép lenne, de később rájött, hogy a szépség és a ragyogó, varázslatos külső két különböző dolog, és ez utóbbi minden nő számára elérhető cél.

Oszd meg másokkal is!
Mustra