Lady Gaga dámásan villantotta ki mellei közét

A napokban Lady Gaga kétszer is dámának öltözve lépett az utcára. Először Londonban tette ezt a hétvégén, egy hosszú, fekete-fehér csíkos ruhában, amelyet Toon Geboers tervezett.

Úgy látszik, az amerikai énekesnő rosszabbul bírja Britannia időjárását, mint testfestésre hajlamos helyi kolléganője, mert Lady Gaga Londonban azért a biztonság kedvéért magára kapott egy Mugler dzsekit is.

A terebélyes ruha további kiegészítői között találhatunk szintén fekete bőrkesztyűt és a szokásos extrémmagas talpú lábbelit, illetve az összeállítást egy aranyöv fogja össze középen.

A szőke haj, nagy fekete napszemüveg és a vörös rúzs az 1985. körüli Madonnát juttatta eszünkbe, akkoriban neki is elég hasonló volt a feje (például a Kétségbeesve keresem Susant című filmben, egy fotóért kattintson ide).

Melyik Lady Gaga jobb?

Ezután Párizsba ért a Monster Ball turné, ahol azonban az első fellépést a hóhelyzet miatt el kellett halasztani. Koncertezés helyett azért legalább egy étterembe ellátogatott a művésznő, és ezt még a londoninál is arisztokratikusabb szerelésben tette. Sötét helyett azonban ezúttal világos volt az alaptónus, és a bizarr ruha (tervezte: Jan Taminiau) még egy meglepő kivágást is tartalmazott dekoltázs helyett: Lady Gaga ezúttal mellei közé engedett belátást. Az összeállítást egy Giorgio Armani nyaklánc tette teljessé. Mindkét összeállításról több fotó van a galériában, lapozza végig, aztán válassza ki, a sötét vagy a világos tetszik-e jobban!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek