27 évesen a legkönnyebb a Vogue címlapjára kerülni

A LiveJournal egyik felhasználója közzétett pár érdekes tényt a Vogue különböző országokban megjelenő kiadványainak címlaplányairól, már ami a 2010-es évet illeti - írja a New York Magazine. A leggyakrabban állítólag Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin volt a fotós, és a 25 éves Natasha Poly orosz modellt kérték fel a legtöbbször arra, hogy szerepeljen a Vogue elején. A címlapon szereplőknek egyébként nyolcvankét százalékuk fehérbőrű volt, és többségük az Egyesült Államokból származik, ja, és csak hetven százalékuk dolgozik valóban modellként. A címlaplányok átlagéletkora 2010-ben 27 év volt, és 2010-ben a 61 éves Meryl Streep volt a legidősebb nő, aki egy magazin legelejére került. A legfiatalabb címlaplány pedig a 15 éves Daphne Groeneveld lett. A hivatásos és alkalmi modellek általában Dolce & Gabbana-ruhákban pózoltak az idén.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.