A popsimasni nem lesz divat Oroszországban

Egy moszkvai divatbemutatóról érkeztek az itt látható fotók. A kreációkat megálmodó stúdiót úgy hívják, hogy Fresh Art, és nagyjából ez minden, amit tudunk róluk. Na jó, meg még esetleg az, hogy nagyon jól tudják, hogyan kell provokálni. A fenti fotó annyira jól sikerült, hogy ezt a popsimasnit egyszerűen nem hagyhattuk ki. Persze hiába volt “divatbemutató” a formátuma ennek az eseménynek, nyilván ezeknek a kosztümöknek nem sok közük van a divathoz, és soha senki nem fog semmi hasonlóban járni. Főleg nem Oroszországban.

Ez persze önmagában még nem lenne gond, a baj inkább az, hogy a kétségtelenül kreatív és provokatív ötletek ellenére ezek a ruhák csak viccesek, őrületesek, jópofák vagy meghökkentőek, de szépek már kevésbé. Ki sem nagyon fejeznek semmit, nem igazán lehet őket szeretni, az elegancia is hiányzik belőlük, és az ilyesmitől manapság már egy polgár se pukkad meg. Persze lehet, hogy éppen az itt az üzenet, hogy a divatnak (öltözködésnek) ezek közül egyik sem a feladata. Csak annyi, hogy röhögjünk egyet a popsimasnin, aztán nagyon gyorsan elfelejtsük az egészet, ahogy volt. Ön szerint?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.