Kinek áll jobban ugyanaz a félvállas ruha?

A legutóbbi Kinek áll jobban? posztunkban olyan hírességeket mutattunk be, akik a ruhaválasztásnál arra törekedtek, hogy a szabás és a minta optikailag csiszoljon az alakjukon. Ezúttal félvállas ruhákból gyűjtöttünk, a fodrostól, a flitteresen át az egyszerű selyemruháig. Ön szerint kinek áll jobban ugyanaz a ruha?

Taraji P. Henson – Jennifer Garner

Kinek áll jobban?

A 40 éves színésznő, aki Oscar-jelölést kapott a Benjamin Button különös élete című filmben nyújtott alakításáért, a januári People Choice díjátadón viselte ezt az Alberta Ferretti ruhát, míg Jennifer Garner egy júliusi partin választotta ugyanennek a kreációnak egy másik árnyalatú verzióját.

Elsa Pataky – Taylor Momsen

Kinek áll jobban?

A 34 éves, erdélyi magyar felmenőkkel rendelkező Elsa Pataky esetleg a Kígyók a fedélzeten című remekműből lehet ismert, míg Taylor Momsen a Gossip Girl nézőinek lehet ismerős. Pataky a Cannes-i Filmfesztiválon viselte ezt az Emilio Pucci ruhát, míg Taylor Momsen a sorozat forgatásán viselte ezt a darabot egy bakanccsal.

Jessica Biel – Elizabeth Gilbert

Kinek áll jobban?

Justin Timberlake barátnője, Jessica Biel a Valentin-nap című film bemutatóján viselte a rózsaszín fodros Oscar de La Renta ruhát, míg az Eat, Pray, Love című regény szerzője az ő művéből készült film premierjén jelent meg ebben a kreációban.

Oszd meg másokkal is!
Mustra