Lady Gaga húsdressze igazi húsból volt

Akkora megrökönyödést váltott ki Lady Gaga vasárnap esti, a bal oldali fotón látható húsdressze, hogy a téma azóta is szerepel a legjobban pörgő topikok között a Twitteren.

Innen az is kiderül, hogy a kosztüm, amelyet az énekesnő az MTV Video Music Awards kiosztójára vett fel, bizonyos Franc Fernandez stylist/tervező alkotása.

Alább látható egy, a Twitteren közzétett fotó a ruháról levétel után, amivel Fernandez azt is bizonyítja, hogy a húsdressz bizonyos olvasóink értesüléseivel (vagy jóhiszemű feltételezéseivel) szemben valóban igazi húsból volt.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

Aki ennyiből sem hiszi, az Franc Fernandez blogjában is utánanézhet a dolognak, ahol a tervező további munkáin kívül a húsdressz részletei és kiegészítői is jól láthatók. A szokatlan ruhaalapanyag tulajdonosa egyébként Sam Sparro volt, aki még 2008-ban robbantott a Black and Gold című számmal. “A hűtőmből egyenesen Lady Gaga seggére” - írja le az ausztrál származású énekes a hússzeletek útját. Sam Sparro következő albuma  egyébként nemsokára jelenik meg, és éppen készül hozzá a beharangozó klip. A Pink Cloud című videónak a nagy felhajtás azóta garantált, hogy közzétették, hogy a ruhákat Franc Fernandez készíti hozzá. Kíváncsian várjuk a következő dobást.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek