Lady Gaga húsbikinit villant

Lady Gaga ismét a Vogue Hommes Japan címlapján szerepel. Míg a korábbi kiadványon férfinak, egész pontosan Jo Calderonénak öltözve láthattuk, ezúttal egy húsból készült bikiniben pózol a lapnak. A képet Terry Richardson készítette, így Lady Gaga nem meglepő módon fehér háttér előtt pózol marhaszeletekbe bújtatva, színben harmonizáló vörös rúzzsal.

Kattintson a képekért!

A hússzeletek ruhává alakítása egyébként korántsem újszerű dolog. A Tyra Banks nevével fémjelzett America's Next Top Model tizedik évadjában a versenyzőknek egy húsfeldolgozó üzemben kellett pózolniuk, és egy-egy ruhadarabot hússzeletek helyettesítettek. Valamint ahhoz sem kell nagyon megerőltetni magunkat, hogy a neten találjunk baconból készített melltartóba bújt nőket.

Kattintson a képekért!

Míg ez utóbbi, vagyis az átlagemberek művészi próbálkozása nem vonta magára a Peta figyelmét, Lady Gaga megmozdulásával már nem ilyen elnézőek. Az állatok védelmével foglalkozó szervezet természetesen máris felszólalt az ügyben, mondván, hogy nagyot csalódtak az eddig klipjében (mű)szőrmét égető és turnéján vega hotdogot fogyasztó énekesnőben. Jó példaként álljon itt Pamela Andersonnal készült kampányuk, ahol az egykori Baywatch lány káposztalevél-bikiniben állt modellt.

Kattintson a képekért!
Oszd meg másokkal is!
Mustra