Jennifer Hudsoné az év átalakulása

Bár még messze nincs vége az évnek, a színésznőnek ítélte az év átalakulása díjat az In Style magazin. Jennifer Hudson a lap szerint minden tekintetben sikeres évet zárt (annak ellenére, hogy a színésznő 2008-ban szörnyű tragédián ment keresztül, amikor sógora meggyilkolta az énekesnő édesanyját, bátyját és unokaöccsét).

Idén Hudson két hónap alatt 46-osról 36-os ruhaméretre fogyott, szült egy gyereket, szervezi az esküvőjét, készíti az új albumát, és filmet is forgat, ő alakítja majd a Nelson Mandela feleségét bemutató életrajzi filmben a Dél-Afrikai elnök nejét, Winnie Mandelát.

Az Oscar- és Grammy-díjas híresség ezek után nem ül a babérjain, a magazinnak elmesélte az új frizurájára vonatkozó terveit. „Jelenleg azon gondolkozom, hogy rövidre nyírjam a hajam. Tényleg. Mivel úgy érzem, most már jó szerkezetű az arcom. Az unokanővérem kozmetikus, és mindig azt mondja: bármilyen frizurát viselhetnék” – nyilatkozta Jennifer Hudson.

ciml450

Ezzel az énekesnő vőlegénye, David Otunga még lehet, egyetértene, azonban a fogyásért annyira nem lelkesedett. „Azt mondja nem lesz mellem többé. Mindig megpróbál etetni” – mesélte Hudson, aki mindenesetre kijelentette, ennél vékonyabb sosem lesz, mivel szerinte így hat természetesnek.

Oszd meg másokkal is!
Mustra