Madonna lánya nem viccelt a nyolcvanas évekkel

Nyilvánosságra kerültek a Material Girl kollekció első darabjai. A cég, melyet Madonna és lánya, a 13 éves Lourdes Leon neve fémjelez, iskolásoknak szánja a ruhákat. Az énekesnő lánya a kollekció népszerűsítése végett létrehozott blogban leírta, imádja a nyolcvanas évek stílusát, és az első termékfotókat elnézve ez a Material Girl ruháiról és kiegészítőiről vissza is köszön.

A Macy's nem bízza a véletlenre a sikert, így az augusztus 3-án debütáló kollekcióból már megmutatott néhány darabot. A termékfotók mellett Taylor Momsen és egy félig fej nélküli szőke modell mutatja be a ruhákat és a kiegészítőket. Utóbbira, vagyis a szőke inkognitójára, azért volt szükség, mert a várakozást azzal próbálják enyhíteni a divatcégnél, hogy találós kérdésként kezelik, hogy ki lesz a márka reklámarca. Vagyis a ruhák mellett az is egy plusz hír lesz, hogy ki nyerte el azt a megtiszteltetést, hogy bemutassa Madonna és lánya kollekcióját.

A ruhák egyébként eléggé eklektikusra sikeredtek, de az első darabok után a divatbloggerek kijelentették, sokkal jobb lett a kollekció, mint amire számítottak. A kollekció darabjai egyébként nagyjából olyanok, mintha Madonna jellegzetes stílusait kavarták volna össze. Visszaköszön a Like a Virgin-korszak, láthatjuk tehenészlányként, és nem kell aggódni, nem maradunk majd keresztek nélkül sem. Önöknek hogy tetszenek a kollekció darabjai? Vásárolnának a Material Girl termékeiből?

Oszd meg másokkal is!
Mustra