Cristiano Ronaldo csaja az egyrészes fürdőruhára esküszik

A 24 éves orosz származású modell a Luli Fama fürdőruhákat forgalmazó cég kampányát készítette el múlt héten Miamiban, és a New York Magazinnak köszönhetően megtekinthetjük, milyen az alakja retusálás előtt és után. Cristiano Ronaldo barátnője – aki nem azonos a focista 10 millió dollárért vett egyhónapos gyermekének anyjával -, esetében azonban nem vehetünk észre lényeges különbségeket a képek között. Az Irina Shaykről David Tessieri által készített felvételeket messze nem retusálták meg annyira, mint amennyire mondjuk Madonnát szokás. Igaz, ez talán elvárható, hiszen 24 éves és a testéből él.

Kattintson a retusálatlan képekért!
Kattintson a retusálatlan képekért!

Beszámolt kedvenc fürdőruhájáról is, melyet saját maga tervezett, és bátran ajánlja mindenkinek, kortól és súlytól függetlenül. „Azért terveztem ilyenre a fürdőruhát, mert imádom az egyrészes fürdőruhát. Hátul mély V-kivágása van. Nagyon szexissé tesz, szerintem a Beach Bunny fürdőruhát minden nő és lány viselheti. Azt hiszem, a mamámnak is küldök, nagyon tetszeni fog majd neki”- magyarázta erős akcentussal Shayk, aki sehova sem indul el fürdőruhája nélkül.

Shayk a fürdőruhák bemutatásában egyáltalán nem járatlan. A tavalyi fotózásáról készült videóból pedig megtudhatjuk, szerinte mitől szexis egy nő, és milyen a kedvenc strandviselete. A 24 éves modell, aki egy a semmi közepén található faluból származik, elmondása szerint a nőknek nem a sminktől kell szépnek érezniük magukat. „Három és fél éve modellkedem, eddig móka volt, és nagyon szeretem. Nem kell sminket és frizurát viselned ahhoz, hogy szexisnek érezd magad. Légy önmagad, szerintem ez a szexisség” – nyilatkozta, majd kifejtette, nincsenek távlati tervei, de lehet ügyvéd vagy fürdőruha-tervező lesz belőle.

Oszd meg másokkal is!
Mustra