Még mindig Aniston haja a legmenőbb

A brit Glamour magazin 3000 nő részvételével készített felmérést múlt hónapban arról, hogy melyik celebfrizurát kérik a fodrásznál a legtöbben.

Jennifer Aniston „Rachel” haja
Jennifer Aniston „Rachel” haja

Az eredményekből kiderült, hogy Jennifer Aniston „Rachel” haja a legnépszerűbb. A szereplő sorozatbeli feltűnése, azaz 1996 óta legalább 10,6 millió nő vágatott Angliában olyan sérót, mint a Jóbarátok szereplője (aki egyébként azóta már megunta a középszőke sörényt.)

Dannii Minogue és a sokak által irigyelt Kleopátra frizura
Dannii Minogue és a sokak által irigyelt Kleopátra frizura

Azt eddig is tudtuk, hogy nagy sikernek örvend az Aniston-féle lépcsőzetes frizura, az viszont újdonság, hogy második helyen Meg Ryan 2003-as, kócos bubifrizurája végzett. A harmadik hely is nagy meglepetés: az ausztrál énekesnő, Dannii Minogue sima bubifrizuráját is sokan kipróbálták saját fejükön. „Fantasztikus belegondolni is, hogy ez lett a világ egyik legtöbbet másolt frizurája!” – ujjongott a híres frizura alkotója, a melbourni Fotini Hatis, aki tavaly vágott Minogue hosszú hajából Kleopátra frizurát, majd rövidebb bubit.

Meg Ryan hullámos bubija
Meg Ryan hullámos bubija

A válaszadók 23%-a kérte már fodrászától a legszebbnek kikáltott Cheryl Cole barna loknijait, ezzel az X-Factor zsűritagja a negyedik helyre került. Kylie Minogue ötödik, Victoria Beckham szigorú bubija – amit fél Hollywood is koppintott – pedig csak a hatodik helyig jutott. Hetedik Lady Diana klasszikus rövid szőke frizurája, és sokan megirigyelték Liza Minelli tüsi haját is: ő a felmérés tizedik helyén végzett. „Nem meglepő, hogy a nők a hírességeket követik, ha külsejükről van szó, az már érdekesebb, milyen gyakran kísérleteznek frizurájukkal. A nők számára a haj egy változatosan alakítható kiegészítő” – nyilatkozta Rose-Marie Jarvis, a felmérésben résztvevő goodyhair.co.uk marketingfőnöke.

Oszd meg másokkal is!
Mustra