Óvja magát rózsaszín napkrémmel a leégéstől!

Végre itt a meleg, és ha minden igaz, a hétvégén is kánikula lesz. Érdemes rá elővigyázatosan készülni!

A Zinka napkrém eredetileg a kilencvenes években volt népszerű az ausztrál szörfösök körében. A termék biztos védelmet nyújtott a leégés ellen. A cég most ismét visszatért, és elsőként az ausztrál és az amerikai szörfösöket szeretné meghódítani. Terveik azonban már nagyobb vásárlói rétegre utaznak. A közel 7 dollárért beszerezhető terméket – köszönhetően például a neonrózsaszínnek – a parton futkározó bikinis lányokat is célcsoportként kezelik.

zinka450

A napkrémet 10 színben lehet beszerezni, létezik fekete – nyilván a rockereknek -, zöld – valószínűleg a természetvédőknek -, neon-narancssárga és többek közt barna is. A termékeket itt lehet megvásárolni.

zinka451
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.