Robert Pattinson bordó öltönyben tűnt ki

Ahogy azt heti trend cikkükben is írtuk, bemutatták az Alkonyat filmek harmadik részét. A premieren mindenki megjelent, aki él és mozog, és az Egyesült Államokban van egy kevés hírneve. A Los Angeles-i bemutatón természetesen részt vettek a főszereplők, a leglátványosabb meglepő módon Robert Pattinson volt. A színész egy bordó Gucci öltönyben pompázott, és köszönhetően a színésznőknek, akik a fehér, a szürke és a fekete mellett már nem nagyon választottak, egyértelműen beazonosítható volt a tömegben.

Kattintson a premier képeiért!

Persze a női hírességek is kitettek magukért, Jennifer Love Hewitt majdnem csípőig felhasított Dolce & Gabbana csipkeruhában jelent meg, amit egyébként már számtalan hírességen láthattunk. Nikki Reed mélyen dekoltált Marchesa kreációt viselt, Will Smith lánya, Willow pedig térdig érő bakancsban mutatott be egy újabb érdekes összeállítást.

Önöknek melyik híresség ruhája tetszett a legjobban? Írják meg indoklásukat kommentjeikben!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.