Britney retus előtt és után

A brit Mirror nevű lap információi szerint Britney Spears a most divatos trendeknek megfelelően nem szerette volna, ha retusálják a Candie's divatmárka reklámanyagát (amelyben ő a főszereplő), az alábbi képek tanúsága szerint mégis ez történt.

A retus nélküli fotók kiszivárogtatásához feltehetően hozzájárult az énekesnő, ahogy az is elég valószínű, hogy ez a reklámkampány része, a lesoványított híresség ugyanis rendszerint nagyon érdekli a közönséget. Szóvivője szerint Britney azért akarta az eredeti fotókat is megmutatni, mert nagyon büszke a testére.

A képeken látható, hogy az eredetihez képest a reklámfotókon Britney Spears vékonyabb, selymesebb a bőre (főként a lábán látszik a különbség), és néhány kitüremkedéssel kevesebb van a testén, ugyanakkor az is látszik, hogy az eredeti képeken sem néz ki rettenetesen rosszul. Szerintünk kétgyermekes anyaként természetes valójában is nagyszerűen néz ki. Ön szerint?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.