Kinek áll jobban ugyanaz a McQueen ruha?

Már többször is készítettünk olyan összeállítást, melyben azt kellett eldönteniük, két híresség közül melyiken állt jobban ugyanaz a ruha. Ezúttal azonban kizárólag olyan képeket válogattunk össze, melyeken a celebek ugyanazt az Alexander McQueen ruhát viselték. Nem volt nehéz dolgunk, hiszen a tervező halála után gombamód megszaporodtak a vörös szőnyegen a McQueen kreációk.

Salma Hayek – Naomi Campbell

Kinek áll jobban?

A tervező előtt tisztelgett ugyanabban a ruhában Salma Hayek és Naomi Campbell. A színésznő, akinek férje, Francois-Henri Pinault a McQueen márka tulajdonosa, Elton John AIDS alapítványának rendezvényén jelent meg március 7-én, míg Campbell az Elle Style Awardson viselte ezt a kreációt.

trend3

Drew Barrymore – Helena Christensen

Kinek áll jobban?

Drew Barrymore még jóval McQueen halála előtt, tavaly szeptemberben jelent meg ebben a sárga ruhában, míg Helena Christensen idén februárban viselte ezt a ruhát, igaz, nem a vörös szőnyegen. A modell ugyanis a Naomi Campbell által szervezett Haiti Relief jótékonysági bemutatón lépett kifutóra, egy nappal azután, hogy a tervező öngyilkos lett.

div1

Mary McCormack – Camilla Belle

Kinek áll jobban?

Ez a páros már egy éve, hogy ugyanazt a ruhát vette fel, de úgy gondoltuk, a kaleidoszkóp mintás ruhát beválogatjuk. Camilla Belle (a kép jobb oldalán) 2009 januárjában a Push című film bemutatóján jelent meg a McQueen-kreációban, míg a szintén alig ismert színésznő, Mary McCormack (Howard Stern életrajzi filmjéből azért ismerős lehet) tavaly májusban választotta ugyanennek a ruhának a hosszabb verzióját.

trend2

Claire Danes – Jamie Winstone

Kinek áll jobban?

Jamie Winstone feltételezéseink szerint abban bízott, ha feltúrja a szekrényüket, és előszed egy 2004-es McQueen kreációt, akkor nem jön rá senki, hogy már más hírességen is láthattuk ezt a ruhát. Nos tévedett, Claire Danes a 2004-es MET Gálára vette fel ezt az estélyit.

div4
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek