Nagy mellű, széles csípőjű a régi-új szexszimbólum

A hét elképesztően öltözködő celebje sorozat a legváratlanabb időpontokban üti fel a fejét itt a Tejben-vajban blogban, és a csillagok állása valamiért éppen ma kedvezett annak, hogy egy újabb résszel jelentkezve végre bemutassunk önöknek egy szexistennőt, Christina Hendrickset.

A hölgy valószínűleg csak azok számára ismert, akik nézik a Mad Men (Reklámőrültek) című, hatvanas években játszódó sorozatot. Ebben játssza Hendricks az egyik női főszerepet, a filmbéli reklámstúdió titkárnőinek főnökét. Valószínűleg azért éppen erre a színésznőre esett a választás a szereposztáskor, mert Hendricks távolról sem a mai kor szépségideálja, hanem úgy nőies, ahogy azt évtizdekkel ezelőtt várták el a férfiak.

Az egyébként természetes szőke hölgy állítólag tíz éves kora óta festi a haját vörösre, de stílusában nem ez a legmegdöbbentőbb. Hendricks ugyanis nemcsak a sorozatban visel régimódi ruhákat, hanem életben is retrósan szexi. Így az ezredforduló után sem átallja megmutatni, amivel megáldotta a sors: hatalmas mellekkel és olyan széles csípővel, ami 2010-ben sokak szerint biztos szalonképtelennek számít. Tessék csak végigkattintani galériánkat és megérteni, miért nézi adásról adásra egyre több férfi a Mad Ment, és hogy miért lett Christina Hendricksből 30 éves korára néhány rész alatt szexszimbólum. Ön szerint vonzó?

Oszd meg másokkal is!
Mustra