Vivienne Westwood felszólított: fél évig ne shoppingoljunk

Ön kibírná fél évig?

  • Igen 339
  • Nem 276
  • Nem tudom 43

A divattervező a BBC London rádióban arra szólította fel az embereket, hagyják abba a vásárlást fél évig, írja a Stylist.com. Vivienne Westwood persze nem egy szigorú ember, így kitért arra az eshetőségre, mi történik akkor, ha valakinek mégis sürgősen vásárolnia kell.

Véleménye szerint az lenne a legjobb, ha az emberek a mennyiség helyett a minőséget választanák, mert így elkerülhetjük a felesleges hulladékot. Persze ez az érvelés, akármennyire is szeretnénk, nem valami meggyőző egy olyan tervező szájából, aki készített már kollekciót I Am Expensiv – azaz Drága vagyok – néven.

Vivienne Westwood
Vivienne Westwood

„Mindannyiunknak részt kell vennünk, és ha elkötelezed magad az élettel, akkor új értékrendet kapsz. Szállj ki a vásárlók taposómalmából, kezdj el gondolkodni, a nagy gondolkodók mentik majd meg a világot” – mondta a rádiós műsorban Westwood, akinek pár héten belül két kollekciója - a Red Label kollekció február 21-án Londonban, a Vivienne Westwood kollekció március 5-én Párizsban - debütál.

Kibírná, hogy fél évig semmilyen ruhadarabot sem vesz?

Ki

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.