Heidi Klum ismét beszáll a cipőbizniszbe

A négygyermekes szupermodell korábban már tervezett lábbeliket a német Birkenstock számára, de úgy döntött, hogy most egy jóval komolyabb kollekcióval örvendezteti meg azokat, akik rajonganak a celebek által tervezett, vagy a nevükkel fémjelzett holmikért. A szupermodell persze nem önmaga kívánja megalkotni a lábbeliket, inkább összeállt a Modern Vintage két alapítójával, Rick és Brian Cytrynbaummal.

A márka nevét egyelőre még nem tudni, azt viszont igen, hogy a magas szárú csizmák rajongóitól kezdve a tűsarkú cipők kedvelőin át szinte mindenki megtalálja majd a számítását. A kollekció darabjait várhatóan következő ősztől lehetne megvásárolni, de már év elején bemutatnák őket a nagyközönségnek. Rick Cytrynbaum hozzátette, hogy később szeretnék bővíteni a kínálatot, és többek közt sportruházattal is szeretnének foglalkozni. Emellett leszögezte, hogy Klum természetesen az elejétől fogva kivette a részét a tervezési munkálatokból, és egyszerűen csodálatos dolgokat művel. A cipőkollekcióval kapcsolatban pedig elmondta, hogy nőies, divatos darabokra lehet számítani egy kis rock and rollos beütéssel.

klum250

Klum persze nem éri be ennyivel, és egy kismamáknak szánt ruhakollekciót is piacra dob, ami februárban kerül majd az üzletekbe. A német modell egyébként igazi öreg rókának számít, hiszen a cipők mellett ékszereket tervezett a Mouawad számára, farmernadrágokat a Jordache ruházati vállalatnak és fehérneműt, valamint sminkkollekciót a Victoria's Sectertnek, stb, stb. Ja, és van két saját parfümje, valamint egy róla elnevezett rózsa.

Úgy tűnik, hogy Cytrynbaumék népszerűek a többgyerekes hírességek körében, ugyanis Klumot megelőzően Nicole Richie jelentette be, hogy 2010 tavaszára a Modern Vintage és az Earnest Sewn tervezőivel közösen egy 20 darabból álló cipőkollekcióval szeretne előrukkolni, amit persze megfejelne pár táskával, övvel és egyéb apró kiegészítővel. Klumhoz hasonlóan ő is minél több fronton intéz támadást a pénztárcák ellen, ugyanis House of Harlow 1960 ékszermárka után itt a női ruhákra specializálódott Winter Kate, amit szintén első gyermekéről nevezett el. A 37 darabból álló kollekció 2010 tavaszától lesz majd kapható. És celebanyukaként ő sem hagyta ki a kismamákat megcélzó ruhadarabokat, amiket a Pea In The Pod számára tervezett.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek