Anne Heche is csatlakozott a vörösökhöz

Anne Heche szőkén vagy vörösen szebb?

Anne Heche szőke volt, mióta világ a világ, most azonban mégis vörös tincsekkel jelent meg a Cirque de Soleil Los Angeles-i előadásán. Azt nem tudni, hogy miért váltott vörösre, de talán nem is érdekes, hiszen most arra vagyunk a leginkább kíváncsiak, tényleg jó döntés volt-e Cate Blanchett Erzsébetéhez hasonulni.

anne

A színésznő egyébként inkább magánélete, mint sem filmes munkái miatt ismert. Ugyanis hiába játszott a Hat nap, hét éjszakában Harrison Forddal, hiába volt a Férfi fán terem című sorozat főszereplője, ha egyszer sikerült összejönnie az Egyesült Államok egyik legismertebb beszélgetős műsorát vezető Ellen DeGenres-el.

anne2

A leszbikus viszony persze manapság nem meglepő, hiszen már korábban is kifejtettük, ez a sikeres karrier kulcsa. Heche azonban otthagyta DeGenerest a később férjéért, Coley Laffoonért, akit végül sorozatbeli partnere és második gyerekének apja, James Tupper miatt hagyott faképnél. Persze mindezek mit sem változtatnak napi kérdésünkön, vagyis: Önök szerint a szőke vagy a vörös áll jobban Anne Hache-nek. Szavazzanak!

Oszd meg másokkal is!
Mustra