Jimmy Choo dominacsizma a H&M-ben

20090831 jimmychoo 250x375

Azt már tudtuk, hogy az isteni cipőtervező, Jimmy Choo is beáll a H&M-nek tervező hírességek sorába, azt azonban eddig nem lehetett tudni, milyen lábbelikkel látja el a mainstream piacot. Kiszivárgott a képen látható csizma, ami a H&M-es kollekció egyik darabja lesz.

A sorozatban női és férfi cipőket, táskákat, kiegészítőket kapnak Choo mestertől a H&M-vásárlók. A kollekció november 14-én kerül kétszáz kiválasztott boltba, amelyek közül az egyik állítólag Budapesten lesz.

A Nitrolicious jelentése szerint a csizma 345 dollárba, vagyis körülbelül 66 ezer forintba fog kerülni. Őszintén reméljük, hogy ezért az árért bőrből készül a csizma, illetve, hogy ennél az árkategóriánál olcsóbb darabokat is beszerezhetünk a H&M-es Jimmy Choo-kollekcióból.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.