Tyra Banks természeteshaj-napot hirdetett

Tyra Banks augusztus 18-án a New York-i Union téren sok más nő társaságában alsóneműre vetkőzött és megmutatta igazi, vasalatlan fürtjeit. A 35 éves, modellből lett tévéshow-háziasszony az eseményen elmondta, hogy a Tyra Banks Show szeptemberben kezdődő ötödik szezonjában az eddig soha nem látott természetes hajával fog szerepelni. A nyitóepizód szeptember nyolcadikán lesz.

forrás: justjared.buzznet.com
forrás: justjared.buzznet.com

"Ebben az évadban megpróbáljuk a show-t egy újabb szintre emelni, és még igazibbak lenni, mint valaha. Ezzel bátorítjuk a nőket, hogy mutassák meg, ami van nekik, és legyenek rá büszkék. Ezt fogom tenni én is az ötödik évad premierjén. Semmi kamu, az igazi hajam lesz rajtam. Ezért 2009. szeptember nyolcadikát nemzeti természeteshaj-napnak hirdetem! Legyen mindenki természetes aznap, csakúgy, mint én" - mondja Tyra.

Önnek mi a természetellenes a haján? Ha betartaná a természeteshaj-napot, mi változna a mostanihoz képest a feje tetején?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.