Biztosítótű a luxus-sormintának

Mivel lehet legbiztosabban lóvét virítani? Vuittonnal, mi mással. Mindenki messziről felismeri, érti. Hasonló, kilométerekről felismerhető sormintával manipulál a Gucci és a Dior is.

Az incase, a honeyee.com és a uniform experiment közös terméke a Uniform Experiment 13" Sleeve laptoptáska, felületén a pénzkötegek közelségét jelző kézitáskák ismertetőjelével, a sormintával. Biztosítótűkből kirakva.

incase

A punk stílus már a múlté, a steampunk és egyéb utánérzései is elmúltak, de a ziherejsztű örökre punk marad, ezért jó választás ehhez a fricskához.

A vicces laptoptáska nem újdonság,itt egy kimonómintás szövetből készült, szexis és praktikus darab kerekeken, ez egy vidám, de uniszex tasak, de a careerbags oldalán százával sorakoznak a virágos, csíkos, elegáns és bohókás modellek, de kiemelkedő karakter, mint ez a biztosítótűvel a villantók felé bökő, nincs.

laptopok

A másik oldal, a Vuitton és a Gucci is szokott vadulni a sormintáival, jól teszi, azok a darabok izgalmasak, íme két szép példa, egy térbe kiforduló virágzat a Guccitól és egy krumplinyomdás játék a Vuittontól.

incase 002

Az incase kifordította a kesztyűt, az alapmotívumot megtartotta tisztán, minimalista stílusban, csak a mozaikokat készítette el másból. Első látásra fel se tűnik, de utána annál viccesebb.

A laptoptáska csak Japán és USA piacra készült, pedig kéne. Önöknek is?

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek