Ashley Tisdale a USE miniruháját választotta

A magyar USE tervezőcsoport egyik ruhájában jelent meg a Teen Choice Awards díjátadón Ashley Tisdale. A ruha a tervezők szerint szexi és öntudatos nőknek készült.

A magyar USE tervezőcsoport egyik ruháját viselte az augusztus 9.-i Teen Choice Awards (TCA) díjátadón Hollywood-ban Ashley Tisdale. Az eseményen, ahol az örök ifjúság éltetésére szinte minden meghívott miniruhában jelent meg, a The High School Musical szereplőjének stylistja Simone Harouche szintén miniruhát választott a színésznőnek.

A kérdésünkre, hogy hogyan ismerheti meg egy magyar tervezőcsoport kollekcióját egy amerikai stylist, a USE sajtósa a Tejvajnak elmondta, a csoport munkái a Los Angeles-i Marked showroomban láthatók. A tervezőcsoportnak van egy amerikai disztribútora, aki több hollywoodi hírességet öltöztető stylisttal áll kapcsolatban, és ahogy más márkákat és tervezőket képviselő disztribútorok, ő is gyakorta küld ruhát a stylistoknak. Minden bizonnyal így választotta ki Simone Harouche a magyar ruhát, és Christian Louboutin szegecsekkel díszített magassarkú cípőjét Ashley Tisdale számára. A USE ruhája így olyan tervezők munkájával együtt volt látható a fotósfal előtt, mint a Cameron Diaz által viselt Alexander McQueen, vagy Fergie Marc Jacobs kreációja.

Ashley Tisdale

A színésznő számára kiválasztott szett: a korszett és szoknya a decembertől itthon kapható 2009-es holiday/resort kollekció része. „Mindkét darab anyaga fémszálas, ezüstös fényű szövet, amely különlegessé és feltűnővé teszi az amúgy minimalista vonalvezetésű öltözéket”- olvasható a USE közleményéből, amelyet szerkesztőségünkhöz eljuttattak.

A kollekció „főként a karácsonyi-szilveszteri szezonra szánt partiruhákból áll, bátor, öntudatos és szexi nőknek tervezve.” És még egy szép mondatot muszáj idéznünk: „a USE a divat félévente változó világában olyan, állandó értékeket hordozó, szinte divaton kívülinek (és pont ezért mindig divatosnak) nevezhető ruhadarabokat alkot, melyek viselőjüket, kortól függetlenül az örök, a folyamatos megújulásra képes nő imázsába bújtatják.”

A New Jersey-i színésznő mindössze három éves volt, amikor először szerepelt színpadon, majd gyerekszínészként musicalekben kapott kisebb-nagyobb szerepeket. A kilencvenes években filmszerepeket is kapott, de igazán kiemelkedő szerepei nem voltak, viszont sorozatai miatt a Disney Channel celebje lett. Reklám és szinkronszerepeket is kapott, és 2007-ben megjelentette első szólóalbumát Headstrong címmel.

Oszd meg másokkal is!
Mustra