Victoria Beckham odafelé retrósan, visszafelé szigorúan repül

Újabban csak fehérneműben szoktuk látni Posh Spice-ot, ezért hadd szenteljünk most egy posztot két olyan összeállításnak, amik bugyin-melltartón kívül egyéb darabokat is tartalmaznak. Az alábbi, '60-as évekes utánérzéssel ízesített szerelést Los Angeles repterén mutatta be az első számú focistafeleség, amikor ment American Idolt zsűrizni.

Hogy az összeállításból csak a pozitívumokat emeljem ki, három dolog említendő. Először is a miniruha, különösen kackiás szabása miatt. Másodszor ez az orvosi táskára emlékeztetően férfias batyu. Bízunk benne, hogy Beckhamné nem fapadossal repült, mert így szemre nem tűnik biztosnak, hogy táskája beleférne abba a kutricába, amivel a túlméretes kézipoggyászt szokás kiszűrni. A harmadik kedvencem a nevetségesség határát súroló napszemüveg. Ezt a fazont egyszerűen neki találták ki, a többieken valahogy sose áll ilyen jól.

Oda- vagy visszafelé nézett ki jobban Victoria Beckham?

  • Odafelé. 401
  • Visszafelé. 346
  • Hallani se akarok Victoria Beckhamről. 245
  • Egyik se jobb a másiknál. 131

A műsor után a visszafeléúton aztán már nem bíbelődött a retróval. Amint az alábbi fotókról látszik, maradt a táska, a napszemüveg, a Rolex és a fekete mint alapszín. Cipőből azonban egy még magasabb sarkút választott, a ruha kevésbé izgalmas, viszont a hajráfot szerencsére egy meglehetősen szigorú kontyra cserélte. Önnek melyik összeállítás jön be inkább?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.