Férfi fürdőruha-trend a fecskétől a térdig érőig

Férfi fürdőnadrágok hosszvariációiról készítettünk összeállítást az Aussie Bum ausztrál fürdőruhacég promófotói és a Northfoto segítségével. Legfelül a lassanként már egy coming outtal is felérő fazont láthatják, amiből pedig évtizedekig senkinek nem jutott eszébe messzemenő következtetéseket levonni. Jó, hogy újra menő a nyolcvanas évek stílusa - akkor még bátran hordták az ilyesmit a férfiak -, de azért mindent nem lehet visszahozni.

Szalonképesebb ez a combtőig érő változat, ami azért még remekül alkalmas a napozásra. Ez a fazon az ötvenes éveket idézi, tessék csak idekattintani egy csodás strandolós fotóért abból a korszakból. Leginkább csak annyi változott azóta, hogy nem derékban, hanem kicsit lejjebb, csak csípőben kezdődnek ma már a fürdőnadrágok.

Viszont ha a teteje lejjebb került az évtizedek során, akkor az aljának is lejjebb kell érnie. Széles körben népszerű ez a combközépig érő típus, lehetőleg valamilyen Hawaiit idéző mintával.

Meddig érjenek (itthon) a fürdőnadrágok?

A térdig leérő fürdőnadrágot a szörfösök terjesztették el. Aki egyszer ilyenben lesül, az onnan kezdve fehérneműben meglehetősen furán fog kinézni egy ideig (feltéve persze, hogy nem vett alsógatyából is ilyen hosszú szárút). A fürdőruhák hosszabbodásának, úgy tűnik, egyelőre semmi nem szab gátat: teljesen szörfmentes helyeken sem ritkaság már ez a fazon Európában sem. De ne kalandozzunk a határokon túlra, tegyük fel a kérdést csak itthonra koncentrálva. Ön szerint egy magyar strandra, uszodába vagy hazai tópartra melyik hossz áll a legjobban egy férfinak?

Oszd meg másokkal is!
Mustra