Bar Refaeli ismét kitúrta Gisele Bündchent

Az izraeli származású modell Bar Refaeli eltökélte, Gisele Bündchen klónja lesz. A Victoria's Secret után a Rampage kampányában is átvette kolléganőjének a helyét. A magánéletről nem is beszélve.

Az izraeli származású modell, Bar Refaeli valószínűleg eltökélte, hogy az éppen várandós kolléganője, Gisele Bündchen klónjaként építi fel karrierjét. Miután nemrég átvette a legjobban kereső brazil topmodell helyét a Victoria's Secret angyalalakulatában, Bündchen másik kenyéradójától, a Rampage divatmárkától is lehetőséget kapott arra, hogy elődjét váltsa a legújabb kampányban. Bar Refaeli a cég arca lett, de a róla készült plakátok sem stílusukban, sem hangulatuknak nem térnek el attól, mint amelyek korábban Gisele Bündchennel készültek.

rampage

Bar Refaeli a magánéletben is szívesen követi brazil kolléganőjét. Miután Bünchen öt évvel ezelőtt szakított Leonardo DiCaprióval, követője megvigasztalta a színészt és hamarosan átvette a helyét. DiCaprio és Refaeli évekig se vele, se nélküle kapcsolatban élt - ebben a színésznek már volt gyakorlata, hiszen korábban Gisele Bündchennel is hasonlón alakult a kapcsolatuk dinamikája – amíg végül nemrég ők is szakítottak. A People magazin szerint csak egy kis szünetet tartanak, nem terveznek végérvényesen pontot tenni a kapcsolatuk végére.

A szakítás/pauza ellenére Bar Refaeli ismertsége rohamosan nő, miután mindent megtesz annak érdekében, hogy testi adottságait minél szélesebb körökben bemutassa. Többek közt például meztelen sorozatot vállalt az Esquire férfimagazinban. Előzőleg fürdőruhában állt modellt a Sports Illustrated és a Maxim magazinok fotósainak. Az előbbi magazinban vállalt szereplést a modellek egy része a szakma legfontosabb megkereséseinek szokták tartani (Mihalik Enikő legalábbis erről számolt be a Velvetnek adott interjújában), Bar Refaeli is a pályájának egyik csúcsaként emlegeti, hogy lenge, horgolt felsőben jelenhetett meg a 2009-es fürdőruhás különszám a címlapján.

rampage2

A modell a Time magazinnak nyilatkozott erről a munkájáról, elmondta, szóhoz sem jutott, amikor közölték vele, hogy ő nyitja a kiadványt. Nemrég újabb elismerésben részesítették, amikor is a Tel-Aviv-i Beauty City szépségkiállításra készítettek róla egy rövidfilmet, amelynek az üzenete lényegében annyi volt, hogy Bar Refaeli jó nő. Az izraeli modellből olyan ikont szeretnének faragni, mint a Mona Lisa vagy a Milói Vénusz, mert az izraeli katonák szerint Refaeli a „több mint" tökéletes nő.

Oszd meg másokkal is!
Mustra