Trend lesz ősszel Lady Gaga nyuszifüle?

A fenti képek még májusban készültek, amikor Madonna először villantotta fel somolyogva a nyuszifül-trend egyik felmosórongyra emlékeztető relikviáját a Metropolitan Museum of Art gáláján. A Louis Vuitton divatház viszont komolyan gondolja ezt a kiegészítőt: az idén ősz-téli photoshop-világbajnoksághoz (értsd: kampányfotóikhoz) is ilyet adtak a popkirálynőre.

Nem lehetünk biztosak benne, hogy Lady Gaga valóban a (vagy létező vagy nem létező) nyuszifül-trendnek akart-e hódolni, amikor a héten a fenti szerelésben lépett ki az utcára, ugyanis az ő fején minden volt már hajból készült masnitól a legidiótább kalapokig. Lehet, hogy ezek a nyuszifülek csak véletlenül kerültek bele a szórásba. Hogy a gyászos-erotikus fekete csipkének mi az üzenete ebben a kontextusban, azt szintén csak találgatni tudnánk.

Trend lesz-e ősszel a nyuszifül?

A fekete csipke mindenesetre a H&M ősz-téli kampányában is visszaköszön, méghozzá itt is egy modell fejéről. Igaz, itt az első két példánál jóval egyszerűbb és visszafogottabb masniról van szó, amibe nyuszifüleket belelátni csak az képes, aki napi rendszerességgel Lady Gagával módosítja a tudatát.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek