Napi fétis: cipőékszer

Ezerszer bebizonyították: a magassarkú egészségtelen. A Stiletto Runnal még hülyét is csinálnak a tűsarkakon trappoló libákból. De a magassarkú cipő akkor is szexi. A gerincünket, térdünket és bokánkat féltő ortopéd orvos is a hangosan kopogva riszáló csajok után fordul lelkesen, nem a laposban sietőket bámulja.

A magassarkút könnyű fétissé emelni, elég egy bokalánc a fekete cipőhöz. Ezen a vonalon haladt tovább a Litter, és piacra dobott egy kollekcióra való cipőékszert. Elég egy egyszerű, lehetőleg fekete cipő, fekete ruha és az ékszer elviszi a balhét. A már-már kényelmetlenül erotikus darabokból az első, a Walk of shame a kedvencem. De a Fuck You - Love You páros is ütős, az utolsó, névjegytáblás pedig aranyos.

Egyáltalán mernék hordani, és melyiket? Kedves férfi olvasóink mit szólnak hozzá?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.