Bújjon egy „kövér” rockercsaj ruháiba

Még alig száradt meg a tinta azon a levélen, amelyben a brit Vogue szerkesztője lecseszte a legnagyobb divatházakat a csontsovány modellek alkalmazásáért, Nagy Britanniából újabb, a csontsoványtól lényegesen eltérő alkatúak szempontjából ígéretes hírt kaptunk: Beth Ditto ruhákat dob piacra az Evans divatlánc üzleteiben.

2007-ben már írtunk Beth Ditto punk-rockerről, akit már a világ legmenőbb emberének és a legjobb nemzetközi előadónak is választottak egyszer, és akit imádunk, főként az alább is látható, Standing in the Way of Control című számáért.

sun

A 27 éves Ditto Kate Moss havernője és nem szereti, ha túlsúlyosnak nevezik, sokkal alkalmasabbnak tartja magára nézve a kevésbé eufemisztikus kövér kifejezést. Legutóbb ezt írtuk róla: „Beth Ditto az öltözködés terén is úgy érzi, hogy tökéletesen felette áll mindenféle trendnek vagy divatnak, és a elképesztő összeállításokban jelenik meg. Természetesen szóba se jönnek a dús idomokat ravaszul rejteni próbáló zsákszerű ruhák, és férfiasra sem veszi a dolgot, mint a Pa-Dö-Dő. Beth Ditto büszke arra, ami van neki."

Beth Ditto július kilencedikétől a nyolcvanas évekbeli rockcsajok stílusában tervezett darabokat árul, amelyekből egy párat itt megtekinthet. A legkisebb méret a 42-es lesz, a legolcsóbb darab pedig 18 fontba, vagyis hatezer forint körüli összegbe fog kerülni. Hátha online rendelhetővé teszi extravagáns darabjait. Vásárolna tőle?

Oszd meg másokkal is!
Mustra