Fürdőruháért az outletbe

Egyszer már írtam itt az egyik Budapest környéki outletről, akkor sokan elküldtek melegebb éghajlatra, aki azok között volt, az ne olvassa tovább ezt a posztot, mert ismét outletezni fogok. Amúgy kevés jó cuccot találok ezeken a helyeken, de most mégis tökéletes megelégedéssel tértem vissza a kis túráról, és ajánlom másnak is, hogy az éppen aktuális nyári fürdőruha-beszerzést ott kezdje. Szerintem elég ellenszenves összegeket kérnek általában egy fürdőruháért (a Calzedonia árait ugye ismerjük), talán érdemes eleve megvárni a júliusi leértékelést a nyaralással.

11858945

Nekem azonban már most szükségem volt egy bikinire, ezért a törökbálinti outlet felé vettem az irány, a másikban én még soha nem voltam, de gondolom, hogy ott is hasonlóan jó a felhozatal. A bikini az, amiről aztán senki nem tudja megmondani, hogy idei, vagy tavalyi kollekció, és minden féláron volt, remek darabok találhatók a Benettonban, én egy általam eddig nem is ismert helyen, a Schiesser nevű boltban vettem bikinit 5900 forintért. A Triumph-ban óriási halmokban állnak a fürdőruhák, oké, nem ezekben fogjuk megnyerni a strand szépe választást, viszont nem is hordhatatlanul rondák, a Sloggi-ból vannak kifejezetten jó darabok, és darabja 990 forint. És van Calzedonia is, kissé turkáló jellege van a dolognak, mert a dobozokon már nincsenek rajta a képek, viszont minden fürdőruha 5000 forint és van bőven méretválaszték is. Kombinálható fürdőruha nem sok van, de azért akad az is. Önnek mi a fürdőruha-beszerző helye?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.