Angelina Jolie végre felvett valamit, ami nem fekete

Mi már rég megmondtuk, hogy rózsaszínt és virágosat egy igazi férfi nyugodtan felvehet, és lám milyen igazunk volt! Nem másban virított tegnap Brad Pitt a cannes-i vörös szőnyegen, mint egy halványrózsaszín Tom Ford öltönyben. Az öltönyhöz fehér ingett húzott, és ha már Franciaországban járt, természetesen egy szürke sálat is a nyakába tekert, igazi francia ugyanis nem nagyon mutatkozik sál nélkül, még a májusi melegben sem. Mi a sál és a kecskeszakáll ellenére is meg vagyunk elégedve Brad Pittel, bár a cipőjét átgondolhatta volna még egyszer.

Lehet, hogy már valóban az esküvőre készülnek Angelina Jolie-val, ugyanis az esti vonuláson kivételesen Jolie sem koromfekete hollónak öltözött, hanem barackszínű uszályban libegett. (Igaz, Pitt addigra már átvedlett feketébe.) Bár Jolie-nak idén nincs filmje Cannes-ban, ennek ellenére úgy döntött, felvonul gyermekei apjával, aki Tarantino új filmjében, a Becstelen brigantykban játszik.

Döntése helyesnek bizonyult, az ejett vállú, halvány, fodros Versace ruhában, kiengedett hajjal és vörös szájjal, hat gyerekkel a háta mögött, hát, szeretnék úgy kinézni mint ő (a Versace-ről akár le is mondok). Bár tény, hogy még mindig iszonyú gebe. Most már csak mosolyognia kellene néha. Mi imádtuk ebben a ruhában. Önnek hogy tetszik?

Oszd meg másokkal is!
Mustra