Cicipótdíjat fizettetett a Marks & Spencer

Az egyik legnépszerűbb angol kereskedelmi lánc, a Marks & Spencer egészoldalas hirdetésben kért bocsánatot nagy mellű vásárlóitól, miután a DD és annál nagyobb kosaras melltartókat drágábban adta a kisebbeknél. A bocsánat kérő hirdetésben a vállalat már „nagy cici pótdíj"-ként emlegeti azt a két fontot (kb. 615 forintot), amennyivel többe került a nagyobb méretű melltartó.

msboobed

„Az igaz, hogy a fantasztikus minőségű, nagyobb melltartóink előállítása többe kerül, és úgy éreztük, mindez visszaköszönhet az árukban is, de hibáztunk. Egész májusban 25 százalékkal olcsóbban adjuk az összes melltartót" – szól a hirdetés. A vásárlók korábban annyira mérgesek lettek a Marks and Spencerre, hogy egy Facebook csoportot is létrehoztak, Busts 4 Justice (Igazságot a mellbőségnek) néven. Egy évnyi tiltakozásuk után a Marks & Spencer beismerte a hibát.

A Facebook-csoport létrehozói megköszönték a nagy mellű nők támogatását, és most mindenki boldog. Ön mit gondol? A nagyobb melltartókban tényleg több az anyag. Ön szerint megteheti a vállalat, hogy drágábban adja a nagyobb termékeket?

Oszd meg másokkal is!
Mustra