Sztár lett a YouTube-on magát sminkelő lányból

Igazi internetes sikertörténet Lauren Luke-é, aki néhány évvel ezelőttig diszpécserként dolgozott egy taxitársaságnak, de mára a YouTube-on vezetett csatornája az Egyesült Kirlyság egyik legnézettebb videófolyama lett. Luke először sminkeszközöket kezdett árulni az eBay-en, és hogy ne kelljen rengeteg e-mailt szétküldenie, hogy az egyes sminkeket hogyan érdemes elkészíteni, elkezdett a YouTube-on sminkelési technikákat bemutató videókat közzétenni. A videók, amiken általában a 27 éves Luke a kamerával szemben ül, és magát sminkeli, hamar borzasztó népszerűek lettek, mi pl. tavaly nyáron ajánlottunk egyet az önök figyelmébe.

A CBS News cikke alapján az eBay-es üzlet további sorsáról nem lehet tudni, de Luke a videóknak köszönhetően – amit világszerte már több mint 31 millióan láttak – annyira népszerű lett, hogy Angliában már az utcán is leszólítják, hogy ő szepel-e a panacea81 csatorna videóiban. „Nehéz, amikor az emberek azt mondják, a rajongóid. Ez csak én vagyok, és zavaró, amikor az utcán megbámulnak az emberek, és te meg azon gondolkodsz, hogy ismered őket, vagy csak van valami furcsa az arcodon” – mesélte Luke. A Nintendo is bejelentkezett a népszerű videósnál, hogy a DS nevű hordozható gépükre készítenének egy sminkelős programot, amit vele szeretnének reklámozni.

Luke akkor lett igazán népszerű, amikor egy videóban bemutatta, hogyan kell elkészíteni Leona Lewis sminkjét, amit a Bleeding Love című számának klipjében viselt.

A YouTube egyik új sztárja nemcsak fiatal lányoknak ad alapvető sminkelési tanácsokat, Lauren Luke szeretne minél szélesebb rétegekhez szólni. Olyan nőkhöz is szeretne szólni, akik már idősebbek és évek óta hanyagolják a sminkelést, valamint azoknak a lányoknak szeretne egyfajta virtuális nővére lenni, akik olyan családokban nőnek fel, ahol csak az apjukkal élnek.

Lauren Luke az angliai Tyneside-ban él - ahol egyébként nemrég lebukott egy tizenöt éves luxusprosti – 27 éves, van egy tízéves fia, akit egyedül nevel, és az anyjával és a testvérével lakik együtt. A nézőivel rendszeres kapcsolatot tart a honlapján, a YouTube-on, a Facebookon és a Twitteren keresztül.

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek