A Gettómilliomos sztárja stílusikonként pózol az indiai Vogue címlapján

Freida Pinto ugyan modellként kezdte a karrierjét, de eddig még soha nem szerepelt egyetlen divatmagazin címlapján sem – írja a Telegraph. A Gettómilliomos című film sztárja most már ezt is kipipálhatja, ugyanis ő pózol az indiai Vogue márciusi számának első oldalán. A magazinban látható fotókat Regan Cameron készítette, aki korábban olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint például Madonna, Nicole Kidman, Catherine Zeta Jones és Sarah Jessica Parker. A magazin munkatársa természetesen megkérdezte a stylistot, Tiina Laakkonent, hogy miért nem indiai öltözetet adtak Pintóra. A kérdésre a színésznő felelt, aki azzal indokolta a választást, hogy ő már egy nemzetközi sztár. A fotók egyikén a Louis Vuitton cég ruháját viselő Freida Pintót többen is új stílusikonként definiálják. A modellből lett ifjú színésznőre így természetesen más magazinok is lecsaptak, így ő látható az indiai Maxim és a Cosmpolitan márciusi számának címlapján is.

Freida Pintót 21 évesen szerződtette le egy modellügynökség, miután otthagyta az egyetemet. Saját állítása szerint azért mondott igent, mert tudta, hogy ez segíthet majd megvalósítani gyermekkori álmát. „Már ötéves korom óta dédelgettem azt az álmot, hogy egyszer színésznő leszek. Mivel nem volt olyan befolyásos személy, aki segíthetett volna elhelyezkedni a filmiparban, ezért egyszerűbb volt modellként munkát kapni. Mindezt arra használtam fel, hogy egyszer majd filmezhessek. Szerettem modellkedni. Nagyon sok mindent tanultam, sokkal magabiztosabb lettem, és felkészített az elkövetkező dolgokra” – nyilatkozta a nyolc Oscar-díjjal jutalmazott film női főszereplője. A most 24 éves színésznő egyébként már meg is kapta következő szerepajánlatát, mégpedig egyenesen Woody Allentől. A filmnek egyelőre még nincs címe, de olyan hollywoodi sztárok szerepelnek majd benne, mint Naomi Watts, Sir Anthony Hopkins és Josh Brolin. A film várhatóan 2010-ben kerül majd a mozikba.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.