David vagy Victoria Beckham szexisebb Armaniban?

David Beckham hangulata annak ellenére lehetett igen jó karácsonykor, hogy gyermekei anyjának nem jön be a tetkója, hiszen egy 33 millió forintos táskával ajándékozta meg őt. Most viszont végre fény derült rá, mire a nagy lelkesedés, olvasható a yeeeah-on. A mostanában leginkább csak külseje változásával és öltözködési szokásaival címlapra kerülő Beckhamné természetesen most sem doktori disszertációjával vívta ki férje megbecsülését, hanem azzal, hogy ledobálta a ruháit, és Armani fehérneműjébe bújt, olvasható a paparazzi.com-on.

 

Victoria Beckham feltehetően megirigyelte férje sikereit, aki tavaly nyáron szintén alsóban fotózkodott Armani cuccait reklámozva. A képek annak idején hamar körbejárták a világot, mivel egy tökéletesre fotoshopolt szuper focistát ábrázolnak. A Poshról született képeken is látszik, hogy mindent megtettek és nyilván hálája jeléül ő is mindent megtett, hiszen kevesen kapnak Birkin táskát a pasijuktól, pláne nem gyémántosat.

 

Azért Beckhamné 24 millió dolláros honoráriumát tekintve persze mindez nem nagy etwas, ennyit kaszált ugyanis a fekete-fehér képeken a focistafeleség, mint ahogy azt már korábban megírtuk. Szóval önök szerint melyik Beckham szexisebb: David vagy Victoria?

Oszd meg másokkal is!
Mustra