A gigafülbevalókban hisznek a legnagyobb sztárok

A mellékelt képgalériában tizenhárom hollywoodi híresség fotójával és fülbevalójával bizonyítjuk, hogy a szezon egyik legfontosabb kiegészítőtrendje a méretes fülbevalóké.

Ebben a trendben igazából csak a méret a lényeg, a stílus viszont eklektikus: Nelly Furtadóé például vállig érő, köves darab, Geri Halliwell fülében óriási karika lóg, Jennifer Lopez pedig lelógó láncos változatban tündököl.

Édesanyám szerint a kisfejűeknek (akiket ő madárfejű lajcsikáknak nevez) otromba viselet, én vitatkoztam vele, szerintem mindenkinek jól áll. Így csak melegen ajánlani tudom: mindenki válasszon egy jó nagyot, és akassza a fülébe. Akasztaná?

 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.