Bogár Nikolett lehet a következő magyar topmodell

A Veet Elite Model Look idei győztese, a tizenhat éves Bogár Nikolett nem indult nagy elvárásokkal a modellversenyen. A győzelme után a Velvetnek arról beszélt, a gimnáziumi évfolyamtársai közt több modell is van, akik javasolták neki, próbálja ki magát a modellszakmában, mert megvannak hozzá a megfelelő adottságai. A lány így jelentkezett a verseny helyi elődöntőjébe.

„Járni sem nagyon tudtam, ahogy azt kifutón kell, és nem volt színpadi gyakorlatom egyáltalán. Nagyon örültem, de csodálkoztam is, amikor eljutottam a döntőig.” Az elődöntő márciusban volt, a döntőre pedig októberben került sor, addig Bogár Nikolett nem ábrándozott túl sok a divatszakmában lehetséges karrierjéről.

„Nem vagyok divatőrült, persze olvasok divatlapokat, de nem követem a modellek életét túlzottan. Gyerekkoromban persze vágytam arra, hogy magazinokban szerepeljek, de minden kislány vágyik rá. Néha ruhákat terveztem”- mondta Bogár Nikolett, akit arról is kérdeztünk, mi az, amiben fejlődött a verseny felkészítőtábora alatt. „Fegyelmezettséget tanultam. Rájöttem, mennyire fontos a stáb munkája, a fotós, a sminkes, a stylist egyaránt fontos résztvevője a divatanyagoknak, velük együttműködni izgalmas dolog. Ezenkívül a modellekkel is érdemes kijönni, hogy jól tudjunk együtt dolgozni, mindenkivel meg kell találni a közös hangot.”

Bogár Nikolettet hiába kérdeztük arról, hogyan döntene, ha külföldi munkalehetőségek reményében valamelyik divatnagyvárosban tölthetne huzamosabb időt. Arra sem adott egyértelmű választ, hol modellkedne szívesen. „Idáig még nem jutottam, hogy döntenem kellene az iskola és a modellkedés között, ezt a szüleimmel meg kellene beszélnem. Szeretném befejezni a gimit, két évem van érettségiig, utána tovább szeretnék tanulni. A biológia érdekel”- mondta a gimnazista. A VEML magyarországi fordulóját követően Bogár Nikolett a napokban Kínába utazik, hogy részt vegyen a nemzetközi döntön. Mint ahogy azt a beszélgetés alatt kezdtük megszokni, ehhez a döntőhöz sem fűz túl nagy elvárásokat. „Lehet, hogy szerény vagyok, de meglepett, hogy a zsűri engem választott- akinek még semmi gyakorlata nincs a modellszakmában- és nem egy tapasztaltabb lányt bíztak meg azzal, utazzon a világdöntőre. Mindenesetre várom és kíváncsi vagyok rá”- mondta végezetül Bogár Nikolett. A lányt a Visage Model Management képviseli, a Visage-istállóból olyan hazai modellek indultak már nemzetközi pályára, mint Ebergényi Réka, vagy Mihalik Enikő.

Oszd meg másokkal is!
Mustra