Herendi motívumokkal díszített estélyi ruhák Gödöllőn

A patinás porcelánmanufaktúra és az egyik leghíresebb magyar divatszalon, valamint a Gödöllői Királyi Kastély közös szervezésében október 17-én kiállítás nyílik a kastélyban, amelyen 12 ruha látható az azokat megihlető porcelánok mellett. 

Elsősorban koktélruhák, estélyik és menyasszonyi öltözékek készülnek Héjja János ceglédi ruhaszalonjában. A legnépszerűbb, köztük a Viktória, az Apponyi, a szőlőlevél, a perzsa és a virágfüzéres mintákat festik itt a ruhák alapanyagára, azaz tiszta selymekre, zsorzsettekre, angol szövetekre a herendi porcelánfestők. 28 herendi minta látható 30 egyedi ruhakölteményen, mindegyikből csak egy-egy darab készül. November végéig látogatható az Elegancia és művészet című kiállítás. (forrás: MTI, fotó: Gödöllői Királyi Kastély)

 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.