Agyness Deynhez tapadt egy másik ember, végre

 

Egyre biztosabbak lehetünk abban, hogy Agyness Deyn, az utóbbi hónapok leg-leg-leg-szupermodellje rövidesen legendává fog válni. Az i-D magazin most májusi számát kizárólag neki szentelte: az arra a hónapra szánt cikkek vagy őróla szóltak, vagy (segédszerkesztőként) egyenesen ő írta őket.

A szupersztár-státusz további bizonyítéka, hogy június közepén elkezdtek megjelenni paparazzo-fotók is a szőke szépség mindennapjairól (amelyeket Agyness természetesen nem mindennapi szerelésekben tölt). Annyira örülünk, hogy végre valaki arra érdemest is követ egy lesifotós, hogy a poszt sarkában látható galériába az egész eddigi teljes termést belesuvasztottuk. Amint azt ön is látni fogja (ha rákattint), még távolról sem egy Amy Winehouse-szintű mennyiségről van szó, az "alany" minősége viszont ebben az esetben jóval meggyőzőbb.

A szupermodellek bájait előbb-utóbb videoklipekben is meg szokás örökíteni. Agyness Deyn esetében erre "előbb" került sor, szintén most májusban. A Five O'Clock Heroes egyik számáról, a Who-ról van szó, amiben a brit fiatalok legújabb bálványa éneklésre is ragadtatja magát. Hogy maga a dal valóban mestermű-e, arról megoszlanak a vélemények, ezért aki óvatos, inkább lenémítva nézi végig ezt a négy percet. A remekbeszabott klip a hajtás után látható nálunk.

Oszd meg másokkal is!
Mustra