Kevés fehér texil és sok meztelen bőr

Írtuk már, hogy a Kis Fekete Ruha egyetlen nő ruhatárából sem hiányozhat, hát úgy tűnik, a Kis Fehér Ruha is egy hasonlóan örökbecsű darab. Elektronikus celebarchívumunkba bepillantva szinte alig találtunk olyan női hírességet, aki ne mutatkozott volna ilyesmiben a nyár eddig elmúlt egy hónapjában. Balról Eva Longoria Parkert látjuk, a jobb oldali képen pedig Tara Reidet, de nem ő van fehérben, hanem egy beazonosítatlan barátnője, akivel egy reality show-forgatásra mentek együtt. További frivolabb és elegánsabb, egy- és többrészes példák a hajtás után - önnek melyik lesz a kedvence?

A vörös háttér előtt pózoló Heidi Klum dresszére szinte alig mondhatjuk, hogy "kis", hiszen térd alá ér - cserébe viszont legalább ujjatlan. Mellette Kylie látható, akinek szandálja csendesen folytatja a nálunk Mischa Barton és Elle MacPherson révén kisebb vihart kavart bőrrojt-tematikát.

 

Utolsó képpárunkon elöször is Lindsay Lohan adja tanúbizonyságát annak, hogy a minit fehérben is szereti, igaz, ezúttal egyben szavazásra is buzdítja honfitársait. Mellette csípőre tett kézzel, blúz-szoknya együttesben áll a brit tévés "személyiség", Tara Palmer-Tomkinson, akit elnézve az jutott eszünkbe, hogy a bőr barnaságát (akár divat, akár nem, akár egészséges, akár nem), mennyire kiemeli egy lenge, fehér öltözék.

Oszd meg másokkal is!
Mustra