Gwen Stefani kismamaként a megaszoknyákra esküszik

Gwen Stefanit a fenti fotók szabadidős tevékenység közben mutatják, azaz terhesen gyermekkeljátszáshoz van felöltözve, bár nyilván tudja közben, hogy paparazzók mindig megjelenhetnek a terepen. Ezekben a terjedelmes és ellenállhatatlanul nőies szoknyákban Gwennek a jelek szerint gond nélkül sikerül abszolválnia egy-egy játszóterezést, ezért gondoltuk, kivételképpen szerepelhet a tejben-vajban blogban egy olyan ruhadarab is, amit annak ellenére szeretünk, hogy a már-már praktikus viseletek közé tartozik (még zsebet is el lehet rejteni benne!). Az egyszerű fekete felsővel kombinálva a bonyolult pszichedelikus minta ráadásul elvonja az ember figyelmét a gömbölyödő hasról. Ráadásul nem is Gwen Stefani az egyetlen, akinél így néz ki a játszóruha. Nézzék csak...

Ezen a fotón Melanie Griffith látható, akinek gyermekei jóval idősebbek Gwen Stefani porontyainál, így aztán ők nem játszótérre járnak már, hanem rockfesztiválra. A kép április utolsó hétvégéjén készült, a kaliforniai Coachella fesztiválon, a rekkenő hőségben.

A szoknyahossz ugyanaz, a szemkápráztató, sötétítőfüggönyt idéző minta is hasonló, sőt még a színvilág is emlékeztet a fenti jobb oldali képre. Valamiért Melanie Griffith-et egy árnyalattal mégis hippisebbnek találjuk így a kelleténél. Talán jobb lett volna, ha nem vállal be ő sem egy egész ruhát ebből a stílusból, hanem egyszerűbb topot választ egy ilyen Stefani-féle szoknyához.

(A hosszú alsóruházat egyébként sárveszélyes fesztiválokon kifejezetten ellenjavallt, persze a Coachellát a sivatagban rendezik, így aztán Melanie Griffith-nek erre nem kellett gondolnia.)

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra