Újraindult a Kate Moss-őrület

Kedd reggel hat óta elérhető Kate Moss legújabb saját ("tervezésű") kollekciója a TopShopnál. Ez az időpont nyilván csak az online üzletre vonatkozik, magát az áruházat nem valószínű, hogy hajnalok hajnalán kinyitották, bár a legutóbbi alkalmakkor rendezett hisztéria után végülis ettől sem lepődnénk meg.

A legújabb szerkók csábosan és fodrosan kislányosak, és a helyenként előtűnő indiános tematika, a hamvasság és a fekete-fehérség révén első ránézésre halványan a Kate Moss hírnevét megalapozó, a THE FACE magazinban megjelent ősrégi fotósorozatra emlékeztetnek (amelynek legendás és egyben botrányos topless képéből ennél nagyobbat hirtelen sehol sem találunk a neten).

Igaz, legutóbb a hölgynek a táskáit vettük szemügyre igazán közelről, de ennek ellenére a maradékról nem az a benyomásunk alakult ki az évek során, hogy az egykor Pete Doherty oldalán edződő modell ezekben a könnyeden fordozódó, mesebeli ruhácskákban érezné magát a legjobban. Persze attól még, hogy maga Kate Moss nem igazán hordja az ilyesmit, attól még másoknak jól állhat. Már ha sikerül valahogy szert tennie egyre.

Oszd meg másokkal is!
Mustra