Ön öltözne sok pénzből reklámnak?

Kétségtelen, van, mindig is volt és mindig is lesz az öltözködésben egy olyan szint, ahol nem a ruha szabása, ötletessége, minősége, nőiessége vagy akár eredetisége számít, hanem pusztán csak az, hogy a megfelelő logó legyen rajta, lehetőleg minél nagyobb méretben. A divat világának legmagasabban szárnyaló géniuszai azonban általában próbálnak minél kevésbé leereszkedni erre a szintre, de hiába, pl. Louis Vuitton és Coco Chanel, illetve az ő nevük alatt futó cégek mindig is szerelmesek voltak saját monogramjukba.

Legújabb kreációjával az Yves Saint-Laurent azonban rajtuk is túltenni látszik. A fenti kép az idei szezont bemutató show-ból való, és mi tagadás, szegény modell majdhogynem orra bukik a mellére nyomott óriáslogótól. Ugyanez a stilizált YSL-monogram az idén nyári szezont hirdető kampány fotóin bemutatott ruhákon is feltűnik - dehát az legalább bevallottan és vitathatatlanul reklám. Vajon büszkeséggel kell, hogy eltöltse az YSL vastag pénztárcájú vásárlóit, hogy ekkorában magukon viselhetik a cég logóját, vagy inkább az a helyes megközelítés, hogy a divat áldozatainak az ár mellé még azt is be kell vállalniuk, hogy kvázi szendvicsemberként reklámozzák is a vállalatot, akiktől vásároltak? Döntsük el: kínos vagy divatos az YSL megalogója?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.