Kurt Cobaint a cipőboltból - kegyeletsértő Converse

Meglepő intenzitású felháborodás-hullámot váltott ki a rockerek körében a Converse cég, amely egyébként százévesen ugye éppen reneszánszát éli, mert úgy döntött, megemlékezik a az egykori Nirvana legendás énekeséről. Az ő tiszteletére olyan tornacipőket gyártottak le, amelyeken Kurt Cobain aláírása, valamint naplórészletei láthatók-olvashatók. Képekért tessék nyugodtan ide kattintani.

Feltételezzük, hogy az akció arra is jó, hogy az lázadó rocker örököse, azaz Courtney Love újabb elvonókúrát finanszírozhasson belőle, de ettől eltekintve nem értjük, miért botránkoztak meg ennyire a hithű Nirvana-rajongók. Már csak azért sem, mert Kurt Cobain, akár tetszik, akár nem, még életében divatikonná vált, hiszen a grunge-dzsal nem csak zenei, hanem öltözködési trendeket is megindítottak. Ráadásul a Converse tökéletesen illeszkedik is ebbe a trendbe. Ha Szűz Máriát rá szabad tenni akár egy tangára is, miért tiszteletlenség akkor egy tornacipővel öregbíteni Kurt Cobain jóhírnevét? Megkérjük olvasóinkat, hogy magyarázzák el. Köszönjük.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.