Egy kedves, bár jelképes gesztus Ralph Lauren részéről

A fenti képen egy frissen, márkaboltban (külföldön) vásárolt Ralph Lauren női pulóver látható. Ahhoz ugye mindenki hozzá van szokva, hogy ingekhez-kabátokhoz pótgombot biztosít a gyártó, még akkor is, ha a leszakadó gomb viszonylag ritkán szokott (nekem legalábbis) elveszni, sokkal gyakrabban okoz problémát, hogy nincs olyan színű cérnám, ami árnyalatában pontosan megegyezne azzal, amivel a gyárban varrták fel a gombokat. A Ralph Lauren éppen erre a problémára biztosít megoldást - kár, hogy az adott termék esetében a gesztus csak jelképes. Csattanó a hajtás után.

Ugyanis, amint az az alábbi képről valamivel jobban látható, a kérdéses pulóveren nincs egy fia gomb sem, így aztán nem lesz mit visszavarrni a kis nejlontasakban biztosított cérnával. Esetleg felfesléskor, vagy egyéb javításkor veheti a vásárló a hasznát ennek a minigombolyagnak, bár merjük remélni, hogy egy ilyen márkás darabon csak nem enged el a varrás pár hét használat után. Bár ha így is lenne, akkor sem állnék neki magam komolyabb műveleteknek egy ilyen elegáns pulóveren, hanem menten varrónőhöz fordulnék, akitől elvárnám, hogy rendelkezzen a javításhoz szükséges hozzávalókkal. Az meg végképp csak hab a tortán, hogy fehér cérnám általában még nekem is szokott lenni kéznél (pedig, mi tagadás, jobbára szállodákból orozott varrókészletecskékre hagyatkozom), tehát egy ilyen kis nejlontasaknak inkább csak színes pulóverek esetében lehet gyakorlati haszna. De azért a gesztus akkor is értékelendő.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.